Blog

V Česku už máme více než 10 000 výdejních míst a Z-BOXů

21. 9. 2024 9:55

Neustále makáme na tom, aby Zásilkovna byla všude tam, kde jste vy. A právě jsme překonali počet 10 000 výdejních míst a Z-BOXů!

Chceme, abyste měli radost nejen z nákupu na oblíbeném e-shopu, ale i z rychlého doručení zásilky a jednoduchého vyzvednutí tam, kde se vám to zrovna hodí.

5 600+ výdejních míst

Vsadíme se, že i vy máte naše výdejní místo jen pár minut pěšky.

4 500+ Z-BOXů

Samoobslužné Z-BOXy jsou dostupné nonstop ve dne v noci.

24/7: Naše Z-BOXy nikdy nezavírají

Z-BOXy jsou ideální pro každého, kdo si chce pro zásilku skočit (nebo ji odeslat) bez ohledu na otevírací dobu – klidně po cestě z noční, brzy ráno nebo ve svátek.

Aby byly dostupné úplně pro každého, instalujeme na ně klávesnice a můžete si tak vybrat, jestli zásilku vyzvednete pomocí mobilní aplikace Zásilkovna nebo čísleného kódu.

Standardní úložní doba zásilek v Z-BOXu je 2 dny a prodloužit si ji můžete o 1 den. Pokud ale zásilku do Z-BOXu doručíme v pátek, počká na vás až do pondělí! I v tomto případě můžete úložní dobu prodloužit o 1 den, tedy do úterý. 

Výdejní místa, srdcovka našich zákazníků

Zapomeňte na podací lístky, fronty či pořadová čísla – na kamenných výdejních místech Zásilkovny vše vyřídíte v průměru za pouhých 60 vteřin. Zásilky tady můžete vyzvedávat i odesílat.

Výdejní místa Zásilkovny se nachází v nejrůznějších provozovnách, možná i na místech, kde byste je nečekali.

Standardní úložní doba zásilek na kamenném výdejním místě je 7 dní a prodloužit si ji můžete až o dalších max. 14 dnů. 


Sdílet:

Rubriky