Blog

Cestování nalehko? Pošlete si věci napřed se Zásilkovnou

16. 6. 2024 19:05

Jak cestovat „nalehko“ a zároveň mít vše potřebné s sebou? Jednoduše! Pošlete si věci napřed přes Zásilkovnu. Už žádné tahání těžkých tašek. Stačí vše zabalit a zásilku jednoduše odeslat do cílové destinace…

Ať už se chystáte v létě k vodě, na chalupu nebo třeba jen na víkend za rodiči, jedno je jisté. Nejspíš budete mít někde poblíž naše výdejní místa. Díky tomu můžete v ruce místo madla kufru nebo ucha tašky držet například skvělou kávu nebo knížku. No nezní to jako perfektní způsob cestování? Tak jdeme na to!

Bleskové odeslání na pár kliknutí

V appce za pár vteřin

Zásilku v mžiku zadáte pomocí mobilní aplikace Zásilkovna a pak hurá na nejbližší podací místo.

9 000+ podacích míst

Zásilku můžete odeslat téměř na každém rohu. V ČR máme více než 9 000 podacích míst.

Rychlé doručení

Rychlost je naše priorita. 98 % zásilek doručíme do druhého dne od převzetí na podacím místě.

Kam jedete vy, jedeme i my

Dovolená v Čechách

Nenechte se limitovat velikostí batohu. Pošlete si se Zásilkovnou třeba sportovní vybavení.

Cesta za rodiči

Krabičky na jídlo? A co všechno to vypůjčené nářadí? S námi je můžete vrátit rodičům i bez zbytečných tašek navíc.

Cesta na fesťák

Na hudební festival se kufr úplně nehodí. Vezměte si jen to nejnutnější a zbytek si vyzvedněte na nejbližším výdejním místě.

Velké stěhování

Začínáte život v novém městě? Ulehčíme vám starosti. Pošlete si přes Zásilkovnu třeba všechny knížky.

Co si poslat napřed?

Co si zabalit a co naopak nechat doma? Dilema, které při cestování řeší každý z nás – teď už ale kompromisy dělat nemusíte.

Oblečení

Na doma, na procházku, na sport, do města, taky náhradní boty a možná i bundu… A kam to všechno zabalit? Oblečení, které se do batohu nevejde zabalte a pošlete si ho napřed s námi.

Sportovní pořeby

Cestovat na lehko a zároveň zůstat aktivní? Jde to! Brusle, helma nebo lezecké vybavení se do krabice krásně vejde. My vám je rádi doručíme, kamkoli bude třeba.

Knížky

Kolik příběhů se vám vejde do tašky? Do zásilky se jich vejde určitě víc. Ať už se stěhujete do nového města nebo se jen chystáte strávit pár týdnů na chalupě, knížky tahat nemusíte.

Elektronika

Fén, reproduktor nebo třeba herní konzole nejspíš nebudou na seznamu věcí, které si jen tak hodíte do batohu. Ale určitě se mimo domov můžou hodit. A od toho jsme tady my!

Tisíce výdejních míst v ČR

Že jsme skoro na každém rohu? Nepřeháníme. Máme totiž nejširší síť výdejních míst v České republice. A kdyby náhodou výdejní místo ve vaší cílové destinaci nebylo, rádi vám zásilku doručíme na jakoukoli adresu.

Cestujete za hranice České republiky? Přes mobilní appku Zásilkovna můžete zásilku odeslat na naše výdejních místa na Slovensku, v Maďarsku a Rumunsku.


Sdílet:

Rubriky